DriePuntNul

Slogan

Actuele opdrachten

 

Op deze pagina vindt u een overzicht van de opdrachten die momenteel door Johan worden uitgevoerd. Het betreft werkzaamheden over een lange(re) periode.

Eenmalige activiteiten als workshops en informatiebijeenkomsten zijn niet in dit overzicht opgenomen. Afgeronde opdrachten worden veelal vermeld als portfolio onder de betreffende tabbladen van de dienstverlening.

 

Huidige opdrachten:

 

Regisseur besturenfusie Stichting Paraat (in oprichting)

De besturen voor basisonderwijs Essentius, Lima en Reflexis fuseren met ingang van 1 januari 2016 tot één nieuwe onderwijsorganisatie, onder de naam Stichting Paraat. Fusieregisseur-PO ondersteunt, adviseert en regisseert het proces.

 

Interim-management PO op basisschool van Primair SKO te Vinkel

Tijdelijk leidinggeven aan Mariabasisschool. Ontwikkelen en initiëren onderwijskundig beleid. Aanpassen organisatie in verband met krimp.

 

Voorzitter Stuurgroep Basis Op Kop, bovenbestuurlijke ict-stuurgroep primair en speciaal onderwijs Enschede

Deelnemende besturen: Stichting Consent

                                            Stichting Katholiek Onderwijs Enschede

                                            Stichting VCO Oost-Nederland

                                            Attendiz SO/VSO

                                            Enschedese Schoolvereniging 

                                            Al-Ummah

 

Trainer Steunpunt Medezeggenschap Passend Onderwijs

Begeleiding, informatie en advies aan schoolbesturen, GMR, schooldirecties en medezeggenschapsraden bij het inrichten van Passend Onderwijs, waaronder het opstellen van een School Ondersteuningsprofiel.

 

Begeleider ict-ontwikkeling scholen Bisschop Möller Stichting

Ondersteuning en begeleiding bij het ontwikkelen en implementeren van ict-beleid. Workshops geven op het gebied van 'onderwijsvisie en ict' op de scholen van de Bisschop Möller Stichting.

 

 

 

 

Berichten van Johan


Gratis advies op maatVraag gratis vrijblijvend advies.  U ontvangt binnen 24 uur een reactie. Voor direct contact opnemen klik op de afbeelding.

Schoolleider.nu

 Een initiatief van Driepuntnul. Voor informatie, inspiratie en interactie ga je naar www.schoolleider.nu. Dé online ontmoetingsplek voor schoolleiders.


Schoolleider LinkedinAl meer dan 2400 (!!) leden met een onderwijshart discussiëren en delen kennis op dit online platform, dat door Johan wordt beheerd.