DriePuntNul

Slogan

Samenwerking

 

 

Dankzij een brede ervaring in het onderwijsveld beschikt Johan over een groot netwerk van gedreven professionals en organisaties die vanuit hun eigen expertise een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. Verschillende partners doen regelmatig een beroep op de expertise van Johan. Omdat je niet overal verstand van kunt hebben is het fijn dat er collega's zijn die een aanvulling kunnen zijn op de dienstverlening van Driepuntnul.

 

 

Vereniging Openbaar Onderwijs

 

De Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) heeft als missie dat elke school in Nederland open staat voor elk kind en iedere docent. 'Niet apart, maar samen'! 

 

 

 

Steunpunt Medezeggenschap Passend Onderwijs

 

Het steunpunt medezeggenschap passend onderwijs biedt gratis ondersteuning en advies aan medezeggenschapsraden, personeelsleden en ouders/leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs.

 

 

Stichting Kennisnet

 

Kennisnet is de publieke ict-partner voor het onderwijs. Met expertise, voorzieningen en innovatie brengt Kennisnet het onderwijs in positie om maximale kracht uit ict te halen. 

 

 

Bemiddle

 

Bemiddle helpt leerkrachten, (individuele) leerlingen, groepen leerlingen, teams en ouders terug in hun leer-kracht te komen.

 

 

 

Boonman Advies Training Coaching

 

Een krachtig, goed op elkaar ingespeeld team is de basis van een sterke (school-)organisatie. Werknemers die elkaars talenten erkennen en weten te benutten, kunnen de organisatie naar een hoger plan tillen.

 

 

 

 

 

 

Berichten van Johan


Gratis advies op maatVraag gratis vrijblijvend advies.  U ontvangt binnen 24 uur een reactie. Voor direct contact opnemen klik op de afbeelding.

Schoolleider.nu

 Een initiatief van Driepuntnul. Voor informatie, inspiratie en interactie ga je naar www.schoolleider.nu. Dé online ontmoetingsplek voor schoolleiders.


Schoolleider LinkedinAl meer dan 2400 (!!) leden met een onderwijshart discussiëren en delen kennis op dit online platform, dat door Johan wordt beheerd.